Landbouwminiaturenbeurs 2020 - GEANNULEERD/CANCELED

´De tijd zal het leren...´ zo begon Willem Zieleman in het meinummer het nieuws over de beurs van a.s. november. Met zekerheid wisten we toen al te melden dat er geen beursmodel zal zijn dit jaar, vanwege vertraging in het productieproces. Ondertussen moeten we helaas ook met zekerheid melden dat er GEEN Landbouwminiaturenbeurs en tentoonstelling 2020 zal zijn. Geen nieuws dat we graag vertellen, maar het zal misschien voor de meeste niet helemaal onverwacht komen.

Voordat dit besluit genomen werd hebben we met de beurscommissie, het bestuur en de IJsselhallen hier uitvoerig over gesproken. Naast de grote gezondheidsrisico’s die genomen zouden moeten worden, zal de wijze waarop wij de beurs dit jaar zouden moeten houden in onze ogen niet in de verwachting vallen van de bezoekers en standhouders en uiteindelijk voor teleurstellingen zorgen.

Ik zal jullie alle besproken details, rekensommetjes, mogelijkheden en obstakels besparen, maar het komt op het volgende neer. Willen we de gebruikelijke 8.000 bezoekers hebben, die nodig zijn om een kostendekkende beurs te houden, dan zouden we 3 dagen beurs moeten houden, de hele IJsselhallen moeten gebruiken/huren (in plaats van de gebruikelijke 2 hallen) en in tijdsblokken van maximaal 2 uur per bezoeker moeten werken.

Zoals jullie wellicht begrijpen, een ‘mission impossible’ voor de vrijwilligers om dit te controleren, maar ook voor de meeste bezoekers om de hele IJsselhallen in 2 uur te moeten doorkruisen. Wat vanzelf ook voor ontevredenheid onder de standhouders zou zorgen.

Namens de beurscommissie,
Willem Zieleman

Farm toy show Zwolle 2020 is canceled

Due to the uncertain times, the board had to make the difficult decision to cancel this year's farm toy show.

L.C.N. Landbouwminiaturenbeurs | impressie
L.C.N. Landbouwminiaturenbeurs | impressie
L.C.N. Landbouwminiaturenbeurs | impressie

arrows-right arrow-down arrow-right beursmodellen landbouwminiaturenbeurs clubmodellen magazine facebook